Bemutatkozás

Üdvözöllek a webshopomban!

 

Egyedi tervezésű ruhadarabok és egyedi tervezésű ékszerek közül válogathatsz nálam, amiket akár saját igényeidhez is igazíthatsz. Mindebben segítségedre lesz egy kis öltözködési kalauz is a leírásoknál.

 

Ruháimat magam tervezem ötvözve az aktuális divatjegyeket saját elképzeléseimmel. A ruhák megalkotásánál a koncepcióm: egyszerű, de nagyszerű. Azt a célt követem, hogy a mindennapokban is viselhető darabok készüljenek.

 

A ruhák konfekció méretben készülnek, mivel mindannyiunk testalkata eltérő, így van lehetőséged a ruhák hosszát a saját magasságodhoz igazítva kérni. Ahhoz, hogy a számodra legmegfelelőbb méretet válaszd, érdemes lemérned magadat. Egy kis segítség a méréshez.

Ruháim nem tömeggyártásban készülnek, megrendelésre történik az elkészítés, ezért a termék házhoz érkezése legalább 5 munkanapon túl várható. 

A slow fashion irányzatot igyekszem szem előtt tartani.

 

Találsz itt egy testalkat elemzést is, ahol megtudhatod, milyen testalkat típusod van és milyen ruhadarabok állnak Neked a legjobban, hogy garantáltan jól válassz.

 

Ha nem vagy magabiztos a ruhatárad összeállításában, öltözködéssel kapcsolatos kérdéseid vannak, keress meg bátran! http://www.fmariann.hu/

 

Kiegészítőket is találsz nálam, melyek szintén saját tervezésű, egyedi darabok. Ha szeretsz különleges ékszereket viselni, bátran nézz körül nálam. Egy látványos ékszer feldobja a szettedet és Téged is.

Különlegességük anyagukban és kinézetükben is megmutatkozik. Textilből készítek nyakláncot, karkötőt, gyűrűt fonással, varrással.

Nagy előnyük, hogy pamut anyagból készülnek, így teljesen fémmentesek. Bátran viselheted, ha fémallergiád van, és akkor is, ha nem szeretsz vagy kényelmetlen fémből készült ékszert viselned.

Nincs két egyforma darab, mindegyikből egyetlen darab készül, így a kínálat folyamatosan változik.

Dekoratív, kivételes darabok, garantáltan nem jönnek szembe veled az utcán!

Kérheted egyedi ékszer elkészítését is! Ha megtetszik valami, de változtatnál a színeken vagy fazonon, írj nekem és elkészítem neked egyedi elképzeléseid alapján :)

Ha szeretnél kapcsolatba lépni velem, használd a termék melletti "?" gombot (Kérdés a termékről) vagy írj az info@byfm.hu e-mail címre.

Webáruház készítés