Blog

2019.01.07 10:00

A szín a hatásgyakorlás eszköze.

Minden egyes színnek van egy velejáró tulajdonsága, hatása, ami befolyásolja lelkünket és viselkedésünket. Megnyugtat, tettre ösztönöz, vidámságot kelt vagy éppen elszomorít.

A színek pszichológiája

A fordított háromszög (vagy „V” alkat), amikor a váll szélesebb, mint a csípő.

2018.10.01 10:00

A körte testalkat (vagy „A” alkat), amikor az alsó testrész erősebb, mint a felső. A vállak keskenyek, a csípő szélesebb a vállaknál, a combok szélesek, a vádli formás.

2018.09.17 10:30

A téglalap vagy oszlop testalkat (illetve „I” alkat), amikor a váll, derék és csípő méretei közel azonosak, egyik testrész sem tűnik ki jobban a másiknál. Keskeny csípő és váll, kisebb mellek, kevésbé hangsúlyos derékvonal, szép hosszú lábak és karok jellemzik ezt a testalkatot.

2018.08.27 10:00

Az alma testalkat (vagy „O” alkat), amikor a felsőtest a hangsúlyosabb, a mell és derékbőség közel van egymáshoz, „egybeolvad”, míg a csípő keskenyebb. Az ilyen alkatúaknál nem ritka, hogy rendelkeznek has tájékon némi plusz kilóval.

2018.08.13 10:00

Egy korábbi cikkünkben felvázoltuk a testalkat típusokat, most egy kicsit részletesebben elemezve vegyük egyenként sorba mindegyik testalkatot. Elsőként a homokóra testalkatnak adunk tippeket.

2021.07.31 09:00

 

Textil ékszerek

A textilből készült ékszerek talán még szokatlannak tűnhetnek számotokra, hiszen nincsenek jelen a mindennapok piacán. Pedig nagyon dekoratív, egyedi, különleges kiegészítők. Engem azonnal meggyőztek, hogy vannak annyira látványosak, mint fémből készült társaik, sőt!

De beszéljenek helyettem inkább a képek!

Bizony az öltözködéssel lehet trükközni, sokat tud dobni az összeképen, ha gondosan válogatod össze a darabokat és ügyelsz arra, hogyan viseld. Íme, néhány tipp dióhéjban.

Te mi alapján választod ki a ruháidat? Színek, minták? Ami éppen a legdivatosabb? Szoktál figyelni arra, hogy a testalkatodhoz mi passzol a legjobban?

Miért nem mindegy?

2018.07.02 10:00

Miért fontos tisztában lenni vele, melyikbe tartozol?

Mindannyiunk testalkata eltérő, körülbelül mégis bekategorizálható, milyen típusba tartozunk. Azért is érdemes tudnod, milyen az alaktípusod, mert így sokkal könnyebben tudsz olyan ruhadarabokat választani magadnak, amelyekben a legjobban mutatsz.

Lássuk a testalkat típusokat!

Webáruház készítés