Rólam

Köszöntelek a webshopomban!

Kézműves termékeket találsz nálam, egytől egyik minden darab saját kezűleg készül. Ha Te is szereted az egyedi termékeket és a különleges darabokat, biztosan találsz kedvedre valót :) 

Különlegességük anyagukban és kinézetükben is megmutatkozik. Textilből, fából, kövekből készítek nyakláncot, karkötőt, fülbevalót, gyűrűt és egyéb kiegészítőket.

A textil nyakláncok, karkötők és gyűrűk plusz előnye, hogy kizárólag pamutból készülnek, semmiféle fémkapcsot nem tartalmaznak. Bátran viselheted, ha fémallergiád van, és akkor is, ha nem szeretsz vagy kényelmetlen fémből készült ékszert viselned.

Sok termék limitált, amelyekből egyetlen darab készül csupán, így a kínálat folyamatosan változik. Érdemes máskor is szétnézned.

Dekoratív, kivételes darabok, garantáltan nem jönnek szembe veled az utcán :)

~Egy látványos ékszer feldobja a szettedet és Téged is~

Ha nézegetés közben ihletet kaptál, kérheted egyedi ékszer elkészítését is :) Változtatnál a színeken vagy a fazonon, esetleg ajándékba szeretnél egy darabot készíttetni, írj nekem és elkészítem neked egyedi elképzeléseid alapján :)

Ha szeretnél kapcsolatba lépni velem, használd a termék melletti "?" gombot (Kérdés a termékről) vagy írj az info@byfm.hu e-mail címre.

Webáruház készítés