Blog

Textilből ékszer?

2021.07.31 09:00

 

Textil ékszerek

A textilből készült ékszerek talán még szokatlannak tűnhetnek számotokra, hiszen nincsenek jelen a mindennapok piacán. Pedig nagyon dekoratív, egyedi, különleges kiegészítők. Engem azonnal meggyőztek, hogy vannak annyira látványosak, mint fémből készült társaik, sőt!

De beszéljenek helyettem inkább a képek!

 

Szettek

 

 

Karkötők

 

Fülbevalók

 

A látszaton túl

Most már tudjuk, hogy szépek, de nem csak ezért szeretjük a textil ékszereket.

Az ilyen ékszer legnagyobb előnye, hogy bőrbarát, a legjobb választás, ha fémallergiád van, vagy irritálják az ékszerek a bőrödet. A fülbevalóknál ez orvosi fémből való készítéssel oldható meg.

Nekem ugyan nincs fémallergiám, imádok ékszereket viselni, az a típus vagyok, aki nélkülük csupasznak érzi magát, de sajnos gyakran járok úgy, hogy kényelmetlen egy karkötő viselése, folyton igazgatom a nyakláncot a nyakamban, mert irritálja a bőrömet. Amikor elkezdtem textilékszereket viselni, beléjük szerettem. Már csak amiatt is, mert látványosak, feldobják a szettemet és amúgy engem is, ránézek és vidámabb leszek, a színek miatt is és jó érzés valami nem mindennapit, páratlant viselni magamon. Ezen felül megoldódott az a problémám, hogy irritálná egy ékszer a bőrömet. A textil ékszer könnyű, meg sem érzem, hogy rajtam van egész napos viselés esetén sem, nem érzem azt, hogy zavar a viselése.

 

Pluszpont

Külön imádom ezekben az ékszerekben, hogy nagyon egyediek. Saját ötlet alapján készülnek, a színkombinációk végtelenek, istenien variálhatók, lehet összefonva, a fonat is összefonva, egyáltalán nem fonva, összetekerve, lehet vékony, vastag, rövid, hosszú. Igazából a képzeletre van bízva milyen ékszer születik.

Ez bizony nem az a darab, ami szembejön veled az utcán, különlegesek és Téged is azzá tesznek.

Engem levettek a lábamról :)

Te viselnél textil ékszereket?  Kattints ide a termékekhez

Az újdonságokért kövess Facebook vagy Instagram oldalamon :)

Webáruház készítés